Takk for at du tar deg tid til å lese dette skrivet. Det betyr at jeg har gitt deg et scout-kort på vegne av Heartbreak / Pholk modellbyrå.

Heartbreak / Pholk er landets største modellbyrå og har eksistert i 27 år. Pholk er den norske avdelingen, mens Heartbreak leverer modeller til det internasjonale markedet. Alle modeller representert av Heartbreak er først innom Pholk på ferden.

Siden jeg har gitt deg et kort, har jeg sett noe i deg jeg vil tro byrået og markedet vil verdsette. Byrået har åpen dag (casting) hver torsdag (kl. 13 til 17, evt. etter avtale), hvor du kan komme innom kontoret ved Karl Johans gt. 8. Ta med kortet du fikk, eller fortell at det er jeg som har sendt deg, så vil registrering og fotografering av "polaroider" (enkle bilder som viser deg slik du er) være gratis. Byrået vil fortelle om sin virksomhet og hva du som modell kan forvente. Er du fortsatt i skolealder, må du forvente at det vil ta litt tid før du kommer ordentlig i gang som modell. Da har du muligheten til å gjøre noen enkle oppdrag fra tid til annen, slik at du sitter med nødvendig erfaring den dagen du har blitt voksen nok til å gjøre større oppdrag eller reise til utlandet.

Du kan lese om meg og min virksomhet her.

Du kan også ta en titt på mine fotografier her.

Tidligere jobbet jeg aktivt for Det Nye, Costume, Stella, StyleMag og liknende publikasjoner, men har de siste par årene lagt fokuset over på å gjøre mine egne kunstprosjekter, som jeg livnærer meg av å selge. Det gjør at websiden min nå viser mye kropp - men fortvil ikke, det er i liten grad det byrået jobber med. 

Om du velger å besøke byrået, vil jeg gjerne at du sender meg en e-post. Er du under myndighetsalder ønskes det at du har med en av dine foresatte når du besøker byrået første gang, så også dine foresatte er informert om hvordan byrået jobber. Når du besøker byrået vil jeg anbefale deg å komme uten sminke, samt ikle deg tettsittende klær, som f.eks. jeans og singlet.

Ikke nøl med å ta ta kontakt om du skulle ha noen spørsmål. Ser frem til å følge din ferd fremover! 

www.pholk.no
www.heartbreak.no

Vennlig hilsen
Ole Marius Fossen
Fotograf & Scout